Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Tingvoll Fjordhotell

© Monica A. Heggset
© Tingvoll Fjordhotell
© Tingvoll Fjordhotell
29/07/2020

Med naturen tett innpå

Velkommen til fjordhotellet ved sjøkanten, midt i Tingvoll sentrum. Omkring det familieeide hotellet ved Tingvollfjorden er naturen et levende lerret. Her kommer du tett på årstidene, du kan høre bølgeskvulp fra hotellvinduet og solnedgangen fra terrassen er fantastisk.

Vi tilbyr overnatting med frokost i 17 trivelige rom med totalt 42 sengeplasser. Vi har også en leilighet med 3 soverom, stort kjøkken, stue og stor terrasse for utleie.

Gjennom Opplev Tingvoll samarbeider vi med bedrifter som selger unike opplevelser, og vi skreddersyr dette gjerne for deg! Naturen rundt Tingvoll er flott, og det er mulighet for uforglemmelige turer for alle, uansett alder og vanskelighetsgrad. Enten du vil ferdes til fots, på sykkel, kano eller oppleve naturen gjennom bilvinduet, har vi tipsene til deg!

Vårt kjøkken har åpent alle ukedager, se våre Facebooksider for åpningstider som varierer litt gjennom året. Vi tilbyr både frokost, lunsj, middag, kaffe og kaker. Til middag kan vi friste med dagens rett eller du kan velge fra vår alacarte-meny eller pizzameny. Vi tilbyr også takeaway.

Fasiliteter:

Kurs og møtelokaler

Selskapslokaler til både små lag og større selskaper

Egen kultursal med scene, også brukt til kinosal

Gjestebrygge rett utenfor

Bar med alle rettigheter

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Tingvoll / Tingvoll