Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Svinvik Gard — Restaurant

© Lediardfoto AS
© Lediardfoto AS
© Lediardfoto AS
© Lediardfoto AS
© Lediardfoto AS
© Lediardfoto AS
© Lediardfoto AS
© Lediardfoto AS
07/09/2020

Velkommen til en matopplevelse litt utenom det vanlige. Svinvik gard var et fjøs på midten av 1600- tallet - Hver tømmerstokk forteller sin historie fra tider hvor griser, kyr og sauer holdt til her – i det som nå er sjarmerende og moderne restaurant.

Rråvarene er hentet fra nærmiljøet og her får du aldri vite nøyaktig hva du får servert på forhånd. Menyen varierer avhengig av sesong, og hvilke råvarer vi har tilgjengelig den dagen du kommer. Men på Svinvik gard vil du alltid få mat basert på ferske, lokalproduserte råvarer. Grunnfilosofien er at minst mulig skal tilsettes, gode råvarer skinner uansett. All steking gjøres dessuten på «gammelmåten» - på den store steinovnen som står midt i restauranten.

Menyen vår er satt sammen av 7 til 9 store og små retter, og består av sesongens råvarer fra Trollheimens eget spiskammer. Menyen kan blant annet bestå av: Sjøkreps fra Todalsfjorden, rype og viltkjøtt fra hele Trollheimen, ramsløk fra Stangvik, hjemmelaget surdeigsbrød og mer.

Restauranten er åpen for både enkeltpersoner, små og store grupper. Bord må bestilles minimum 4 dager i før. Kombiner besøket med et besøk på Svinviks Arboret eller en vandretur i de utallige turområdene i nærheten.

Se mer: Servering i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Surnadal / Kvanne