Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Klyving med ski i Nordvest Norge

© Contrast Adventure/HC Wilson
© Knut Hustad
© Roar Harsvik - visitnorthwest.no

Åpningstider

april 08, 2019 - april 10, 2019

Priser

  • Pakke
    NOK 14600,00
14/04/2021

Dette er en krevende tur, for spesielt interesserte! Skikjøring og tinderangling på en og samme tur! Dette er en glimrende mulighet for de som ønsker å oppleve litt mer krevende turer på en sikker måte.
​​​​​​

Dag 1: Trolltind-Åbittind traversen
Vi møtes i Øksendalen (Phillipshaugen Lodge) på morgenen, for en ferdråd/turplanlegging før dagens tur. Dagens turmål er Trolltind/Åbittind traversen. Etter endt tur, kjører vi tilbake til Phillipshaugen Lodge, hvor vi bor de neste to nettene. Her blir der tid til afterski og litt avslapping før middag.

Dag 2: Traversen over Glennfjellet til Litjgladnebba
Tidlig frokost, før vi er klar for avreise til Brandstad. Om forholdene er gode er dagens turmål traversen over Glennfjellet til Litjgladnebba. Denne turen er mer utsatt i forhold til snø/vær, så her kan det bli alternativer. Ettermiddagen nytes på lodgen med påfølgende middag.

Dag 3. Virumkjerringa (rundtur) eller Grøvelnebba
Etter frokost, blir det utsjekk og avreise fra Phillipshaugen. Vi kjører til Sunndalsøra, og videre til Innerdalen/Virumdalen. Dagens turmål er Virumkjerringa som en rundttur. Alternativ tur kan være Grøvelnebba. Etter endt tur, blir det avreise til nærmeste togstasjon (Oppdal), eller fly (Molde/Kristainsund).

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Sunndal / Sunndalsøra