Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

UNESCO Geirangerfjord — Sjøholt — Molde (en vei)

Geiranger - Eidsdal - Sjøholt - Molde, ● Start: Geiranger
© Per Eide
© Sverre Hjørnevik
© Terje Rakker/Nordic Life
©

Åpningstider

juni 22, 2020 - aug. 16, 2020

Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag: 18.30-22.25

Priser

  • Voksen
    NOK 355,00
  • Barn (4-15 år)
    NOK 177,00
  • Pensjonist Honnør
    NOK 177,00
08/06/2020

Opplev en av verdens flotteste fjorder og nyt de mektige fjellene på nært hold! Turen går med buss fra Geiranger, opp den spektakulære Ørnevegen, og videre til Eidsdal der det er ferge til Linge. Fra Linge går turen videre via Sjøholt til Molde.

Turen fra Sjøholt til Molde inkluderer en fergetur over Romsdalsfjorden, med fantastisk utsikt mot Molde fra sjøsiden. På ferga har du også mulighet til å smake på den lokale spesialiteten svele, som du kan få kjøpt om bord.

Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Klikk her for å se vilkårene for reisen.

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Stranda / Stranda