Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

UNESCO Geirangerfjord — Sjøholt — Ålesund (en vei)

Geiranger - Eidsdal - Sjøholt - Ålesund, ● Start: Geiranger
© Mattias Fredriksson / www.fjordnorway.com
© Arnfinn Tønnessen
© Fjord1
©

Åpningstider

aug. 17, 2020 - sep. 30, 2020

Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag: 15.40-18.45

Søndag: 18.10-21.25

Priser

  • Barn (0-16 år) Barn (4-15 år)
    NOK 130,00
  • Voksne (fra 16 år)
    NOK 244,00
  • Honnør
    NOK 127,00
08/06/2020

Opplev en av verdens flotteste fjorder og nyt Sunnmørsalpene på nært hold! Turen går med buss fra Geiranger, opp den spektakulære Ørnevegen, og videre til Eidsdal der det er ferge til Linge. Fra Linge går turen videre via Sjøholt til Ålesund.

Om våre turer
Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Klikk her for å se vilkårene for reisen.

Det finnes en gratis Voice of Norway-guide for denne turen
Voice of Norway bruker GPS-teknologien i mobiltelefonen for å gi deg stedbasert informasjon på turen. Informasjonen gis i form av opplesing, bilder, tekst og lenker. Du kan laste ned Voice of Norway-appen fra App Store eller Google Play. Åpne appen, Velg Providers og last ned guiden for denne turen: Rundtur Ålesund - UNESCO Geirangerfjord.
Voice of Norway er et produkt fra ekstern leverandør. Spørsmål angående guiden rettes til leverandøren (post@voiceofnorway.com.)

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Stranda / Geiranger