Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Toppturhelg i Sunnmørsalpane

© Anette Andersson/Uteguiden

Åpningstider

april 22, 2021 - april 25, 2021

Priser

  • Pr.person
    NOK 8900,00
08/07/2021

En langhelg med toppturer i kanskje norges flotteste skifjell, hyggelig overnatting og god mat. Dette er dager hvor du vil oppleve noen av de fineste skifjellene på Sunnmøre. Vi bor på Stranda Hotel som gir oss stor fleksibilitet til å flytte oss basert på vær- og snøforhold. Vi har fjell rett utenfor døren, men har også muligheten til å krysse Storfjorden. Vi setter opp turene basert på deres ønsker, men drar dit det er best på den gitte dagen basert på snø, vær og skredforhold.

På denne turen skal vi nyte fin utsikt og få god skikjøring, men når du er på tur skal du også få tips og triks for at du skal få mer glede av toppturene dine, snø- og skredforhold og ikke minst ha fokus på en bra nedkjøring med riktige veivalg.

Vi vil ha fokus på at du skal lære mest mulig basert på hva du kan fra før. Vi vil gjøre vårt ypperste for at du får oppleve fjord og fjell med fantastisk utsikt over Storfjorden. Få oppleve god snø slik at du får en bra skiopplevelse og litt ekte sunnmørsk kultur.

Vi bor på et hyggelig sted i den lille bygda Stranda og vi får servert to-retters middag hver dag med kortreiste råvarer så langt det lar seg gjøre for årstiden.

På denne turen vil være maks 6 personer, så det vil være en hyggelig og sosial langhelg.

Dette er helgen for deg som vil på toppturer i Sunnmørsalpene og samtidig lære, ta en pust i bakken fra en hektisk hverdag, spise godt og ikke minst bli guidet til den beste snøen.

Leie utstyr
Vi leier ut topptur utstyr, skredutstyr, isøks, stegjern etc. Vi anbefaler deg å booke dette på forhånd når du skal på tur med oss da det ofte blir fullbooka gjennom sesongen. Alle som er med på guida tur med oss får en spesial-pris på leie av skredutstyr, ved booking får dere en rabatt-kode som kan brukes ved booking på nettsiden vår.

Inkludert i prisen:
- Profesjonell guide på tre fulle turdager
- Overnatting alle dager
- Frokost og niste
- Velkomstmat på ankomstdag
- Bedre to-retters middag på fredag og lørdag
- Svømmebasseng & badstu

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Stranda / Stranda