Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Topptur i Sunnmørsalpane

© Håvard Myklebust
© Håvard Myklebust
© Håvard Myklebust

Åpningstider

jan. 01, 2020 - mai 31, 2020

Priser

  • Pris
    NOK 1300,00
15/12/2020

Sunnmørsalpene er kjent for sine alpine og spisse tindar i kombinasjon med fjordutsikt. Fjellene er omkring 1500 m høye og er en heldig med forholda har vi muligheter for å kjøre helt ned til fjorden. Mange av førstebestigningane i området er gjort av kjente brittiske fjellklatrere som Wiliam Cecil Slingsby og Charles Watson Patchell omkring århundreskiftet. De kom igjen år etter år og har satt et tydelig preg på området. Patchell fikk dessuten satt opp Patchell-hytta ved foten av Slogen og Slingsby har sin egen klatrerute (Slingsby-ruta) opp fra Villa Norangdal til toppen av Kvitegga.

Idag har området gjennomslagskraft i internasjonal reklame og skifilm, de siste åra har blandt andre Volvo, Peak Performance, Universal Pictures, Field Productions, Salomon Freeski tv og Warren Miller Entertainment vært i området for å oppleve magien. Du kan se klippene på denne siden.

Guiden er godt kjent i området og finner altid den beste snøen. Ute på tur vever vi inn både skredkunnskap og toppturteknikk.

GRUPPESTØRRELSE
Er dere en gruppe kan vi tilpasse turen etter gruppas ønske om topp, tempo osv. Vi jobber i utgangspunkt med private grupper men om dere har lyst på tur i lag med andre kan dere si ifra om dette på forhånd.

HVORFOR REISE MED OSS?
Foruten at vi har de flinkeste guidene og de flotteste fjellene fins det mange andre fordeler med våre turer. Vi kan skreddersy og tilpasse alt rundt turen til deres ønsker. Vi jobber med all inclusive konsept der vi ordner med transporter, overnatting, måltider, utstyr etc. Det innebær at det eneste dere trenger å gjere er å booke en flybiljett T/R til Ålesund/Vigra så tek vi hand om dere derfra. Ta kontakt med oss for et tilbud.

INKLUDERT I PRISEN
Guide

SAFETY FIRST!
Som første guide-firma i Norge tilbyr vi nå lån av skredsekker til alle våre gjester. Om du noen gang skulle bli tatt i skred er en skredsekk det eneste som kan øke sjansen for å overleve – foruten rask og god redningsinnsats. Våre guider tar ikke større sjanser selv om alle i følget bruker slike sekker, men vi ønsker å tilby våre gjester alle de gode sikkerhetsnettene som finnes på markedet.

LEIE
Har du lyst å prøve lett toppturutstyr? Da har du mulighet å leige det fra oss i forbindelse med turen. Vi har rando-pakker fra Dynafit med både smale og breie ski som passer rådende snøforhold. Vi har også skredutstyr til leie om du trenger det.


VIKTIG INFO

Vanskelighetsgrad Middels – Vi tilpasser opplegget etter deres ønsker og ferdighet.

Forsikringer - Husk å sjekke at din forsikring dekker skikjøring i fjellmiljø og offpiste.


Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Stranda / Stranda