Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Smak på Stranda — Tapas på Villa Lovise

Villa Lovise, Storgata
© Villa Lovise/Randi Ansok
© Villa Lovise/Randi Ansok
© Villa Lovise/Randi Ansok
© Villa Lovise/Randi Ansok
© Villa Lovise/Randi Ansok

Åpningstider

jan. 01, 2020 - des. 31, 2020

22/04/2020

Bli med på en fargerik smaksopplevelse på kjøkkenet til Randi på Villa Lovise!

Stranda er en liten bygd men stor på matproduksjon. Kjente merkevarer som Grandiosa, Tind og Stranda.no kommer alle fra Stranda. Hvem har vel ikke smakt Strandaskinke? Eller spist en eller flere av Norges mest solgte pizza; Grandiosa.

Men vi har mere enn pizza og skinke å by på. Slogen Mat og Gardskjøkkenet byr på småskala mat av ypperste kvalitet og smak. Av sjømat er det hjørnesteinsbedriften Norsk Sjømat som byr på det beste av foredlet lakseprodukt, blant annet en nydelige varmrøykt pepperlaks.

For å rekke å smake på et utvalg, så lager vi Stranda-Tapas! Her får du smake på over 10 forskjellige kjøtt og fiskeretter med godt brød og tradisjonelt tilbehør til. Siden dette er en sosial happening, så tar alle del i tilberedelsen og sammen dekker vi langbordet før vi setter oss. Her skal alle føle seg som hjemme. Det vil også være mulig å smake på ulike øltyper som blir produsert langs fjorden, men dette koster ekstra. Vann, eplesider og kaffe er inkludert i prisen.

Underveis vil Randi fortelle om Stranda som gikk fra å være en møbelbygd til å bli matbygda nr 1 i Norge. Randi vil også by på historier fra bygda og fra sin egen ungdomstid som arbeider både på lakseoppdrett og på pizzafabrikken – med en humoristisk vri. Velkommen til gards!

Det blir servert vann og eplecider til maten og aktiviteten passer best for voksne.

Se mer: Servering i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Stranda / Stranda