Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

HI Hellesylt Vandrerhjem

©
© Norske Vandrerhjem
© Norske Vandrerhjem
© Norske Vandrerhjem
© E.Drange
© Norske Vandrerhjem
Bestill
14/12/2020
HI Hellesylt Vandrerhjem ligger vakkert i ei lita bygd innerst i Storfjorden på Sunnmøre. Utsikten til den blågrønne fjorden omkranset av høye fjell med snøkledde topper som stuper rett ned i vannet setter en spesiell stemning på vandrerhjemmet.

Det er mange gode muligheter for en uforglemmelig aktivitetsferie i Hellesylt. Fiskeinteresserte kan utfolde seg med å fiske i elver, vann og fjord. Hellesylt vandrerhjem er behjelpelig med turkart og turforslag. Det er også mulig å leie motorbåt, kajakker og sykler av vandrerhjemmet for å utforske bygdas flotte omgivelser på egen hånd.

Opplev severdigheter som: Hellesyltfossen og se fossen falle direkte i fjorden. Den sjarmerende Synnylven kyrkje fra 1859 og de ulike fjellgårdene ved Geirangerfjorden. Hellesylt er et perfekt utgangspunkt for ulike dagsturer som: Geiranger, Briksdalsbreen, Ålesund, fugleøya Runde eller Åndalsnes via Trollstigen.

Vandrerhjemmet kan tilby forskjellige overnattingsalternativer, inkludert dobbeltrom, familierom, og enkeltseng i flersengsrom. Vandrerhjemmet har også et godt ustyrt gjestekjøkken.

For oppdaterte priser, se www.hihostels.no/hellesylt

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Stranda / Hellesylt