Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Frikjøring på Stranda Skisenter

© Uteguiden
© Uteguiden AS

Åpningstider

feb. 01, 2020 - april 30, 2020

Alle dager: 10.00-16.00

Priser

  • Billetter
    NOK 1200,00
22/04/2020

Strandafjellet er kjent som “powder paradise” og er omtalt som Skandinavias beste anlegg for frikjøring. Strandafjellet Skisenter ligger i kanten av Sunnmørsalpene, en av landets villeste fjellkjeder. Skisenteret er ett av Norges mest snøsikre og har typisk nordvestlandsk klima med mengder av snø på nordvestlig vind.

Valgt til Skandinavias beste skianlegg for offpiste i Åka Skidor! Velger du å bruke en dag med oss på Strandafjellet viser vi deg den beste skikjøringa og du trenger ikke kaste bort tid på å lete.

SIKKER SNØ

Våre guider er lommekjent i skianleggene. Du slipper bomturene – vi finner den beste skikjøringa! En dag med frikjøring er perfekt som intro den første dagen i et nytt skianlegg. I løpet av en dag med offpistguiding viser vi deg de beste åka i nærområdet, åk som du ikke visste fantes!

SAFETY FIRST!

Som første guide-firma i Norge tilbyr vi nå lån av skredsekker til alle våre gjester. Om du noen gang skulle bli tatt i skred er en skredsekk det eneste som kan øke sjansen for å overleve – foruten rask og god redningsinnsats. Våre guider tar ikke større sjanser selv om alle i følget bruker slike sekker, men vi ønsker å tilby våre gjester alle de gode sikkerhetsnettene som finnes på markedet.

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Stranda / Stranda