Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Veiholmen Brygge Hotell

© Veiholmen Brygge Hotell
© Veiholmen Brygge
© Veiholmen Brygge
© Veiholmen Brygge
© Veiholmen Brygge
© Veiholmen Brygge
© Veiholmen Brygge restaurant
© Veiholmen Brygge Hotell
Bestill
12/09/2021

Veiholmen Brygge ligger midt i havna på Veiholmen med en fantasisk utsikt over den vakre havnen på fiskeværet Veiholmen.
Hele bygget er betydelig oppgradert i 2018/2019. Vi har fått oss mange nye spennende opplevelser og hyggeområder. Hotellet er helt oppusset med ekstra store dobbeltrom med terrasse og utsikt. Her er ny innglassert frokost- og lunsj restaurant med formiddagssol og uteservering. Hotellet har også en oppusset restaurant med spennende meny samt bar.
Fellesområde med bibliotek//lounge/peisestue med hyggelige sittegrupper. Veiholmen Brygge har kapasitet til 30 personer for kurs og konferanse og for selskap kan vi servere opp til 80 personer. Dette er stedet å legge en firmasamling eller en bursdag.


Innglassert kaifront hvor du kan sitte “inne” på kaia og spise og drikke hele året med utsikt over havnebassenget i “fokk og rokk”. Dette er noe som alle som bor eller kommer på besøk til Veiholmen og Smøla får som nytt tilbud fra våren og sommeren 2019.

Restauranten v«Vågar» har en god à la carte-meny. Vår og sommer har restauranten åpen hver dag og resten av året er restauranten åpen for grupper og enkelte andre helger.


Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Smøla / Smøla