Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Busstur fra Veiholmen (Smøla) til Kristiansund (en vei)

© Terje Rakke/Nordic Life /Fjord Norway
© Visit Northwest
© Visit Northwest

Åpningstider

jan. 01, 2020 - des. 31, 2020

Priser

  • Billetter Fra
    NOK 268,00
13/04/2021

Veiholmen - Edøy - Kristiansund

Her kan du kjøpe billetter på nett til denne turen med buss fra Veiholmen, Smøla til Kristiansund. Billetten kan du enkelt vise digitalt på mobilen din.

Når du har besøkt Veiholmen, vil denne vakre bussturen ta deg tilbake til Kristiansund. Fra Veiholmens trange smug og storslåtte utsikt reiser du til Edøy, hvor du tar hurtigbåten tilbake til Kristiansund. På turen kan du nyte utsikten til det særegne landskapet på Smøla.

Har du litt tid i Kristiansund, er det mye å se i denne sjarmerende byen i havgapet. Kristiansund er Norges klippfiskby og har levende tradisjoner for bacalao og klippfiskretter, som serveres på alle restauranter og de fleste kafeteriaer i byen. Byen har også et rikt kulturliv, store og små butikker og serveringssteder.

Avgang fra Veiholmen.

Om våre turer
Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turene går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer og du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende.

Turene kan ikke bookes på helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises gjelder for periodene turen kan bookes.

​​​​​

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Smøla / Smøla