Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Trollstigen Resort

© Trollstigen Resort
© Trollstigen Resort
©
©
©
©
© Trollstigen Resort
©
©
© Trollstigen Resort
© Trollstigen Resort
©
©
©
©
©
©
©
©
©
© Trollstigen Resort
©

Åpningstider

mai 01, 2018 - okt. 31, 2018

Priser

  • Hytte standard
    NOK 650,00
29/07/2020

Opplev sommeren i Romsdalen

Trollstigen Resort består av 13 hytter. 12 med eget bad, 2 soverom, stue og fullt utstyrt kjøkken. Hver hytte har 5 senger, og ekstraseng er mulig.

Vi anbefaler forhåndsbestilling på opphold mellom Juni og August.

Vi tilbyr gratis høyhastighets WiFi på hele området. Vi som jobber her gir deg gjerne råd om fjellturer, sightseeing og andre aktiviteter området har å tilby!

Om du ankommer med bil, buss, eller til fots, er alle velkommen til å overnatte, om du er på gjennomreise, eller bruker oss som base for dagsturer til Geiranger, Ålesund, Molde og omkringliggende områder. En eller flere netter!

Stedet er også et flott utgangspunkt for mange fantastiske fotturer i Romsdalsfjellene. Her kan du lese mer om kortere og lengre turer i Romsdal: www.romsdal.com

Hva kan du gjøre?

Opplevelsene står i kø, like utenfor hyttedøra. Enten du ønsker en rolig sightseeingtur, besøke noen attraksjoner, eller mer actionfylte opplevelser.

Trollstigen Resort ligger kun 1 mil fra den berømte Trollstigen. Tar du turen over til Valldal er det mye flott å se på veien over fjellet. Gudbrandsjuvet ligger nært inntil veien og er vel verdt en stopp. Innerst i Tafjord ligger et Kraft- og Skredsenter med den imponerende Zakariasdammen.

Hva med å ta en fantastisk tur på Europas vakreste togreise; Raumabanen?

Friske fjell- og elveopplevelser

En heftig vandreopplevelse nært campingen kan vi foreslå en fjelltur over Romsdalseggen, kåret til en av Norges flotteste fotturer!

Fra området på toppen av Trollstigen går det flotte merkede turstier innover til Stabbeskaret (til kanten av Trollveggen) og Mannen.

Ønsker du en kortere tur, men en fantastisk magasug-opplevelse med panoramautsikt over Åndalsnes og Trollstigen og Romsdalen kan vi anbefale Romstalstrappa og Rampestreken.

Prøv lykken som laksefisker i Rauma elv, eller prøv fjordfiske i Norges mest artsrike fjord, Romsdalsfjorden.

Ønsker du en actionfyllt opplevelse tilbyr Friluftslek både padletur på elva på et SUP-brett, klatring og føringsturer i fjellet.

Du kan også ta med ditt Greencard og spille golf på Norges eldste, og mest naturskjønne golfbane, Rauma Golfbane, godkjent som 18 hulls bane.

Kulturopplevelser

For de historisk og kulturelt interesserte er Sagelva Vasskraftsenter vel verdt et besøk. I Rødven finner du gamle Rødven Stavkirke.

Kontaktopplysninger:

Trollstigen Resort, 6300 Åndalsnes.

Tlf. +47 71 22 68 99

Org. nr 991 920 005

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Rauma / Åndalsnes