Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Romsdal Lodge & guiding

© Romsdal Lodge
©
© Romsdal Lodge
© Romsdal Lodge
© Romsdal Lodge
© Romsdal Lodge
©
©
© Romsdal Lodge
10/09/2021

Bo rett under de fine fjellene innerst i Isfjorden, og bli med på tur med profesjonelle guider.

Romsdal Lodge har siden oppstarten i 2011 vokst til å bli en stor aktør på våre tre fokusområder; overnatting, guiding og utstyrsleie. Bedriften eies og drives av ekteparet Ida Siem (daglig leder) og Bjørn Kruse.

Romsdal Lodge består av tre trivelige hus med til sammen 28 sengeplasser. Beliggenheten er unik, med fantastisk utsikt til kjente fjell som Vengetind, Kirketaket og populære Romsdalseggen. På vinteren kan vi gå på skitur rett fra stuedøra, ski inn – ski ut.

Vi har tre ansatte guider som jobber fulltid med ski og klatreføring samt skred og klatrekurs. Vi er dermed regionens største tilbyder innenfor guiding i eksponert terreng, og bedriften skaper mer enn 500 arbeidsdager til fjells. Våre guider er alle tilknyttet det internasjonale guideforbundet IFMGA/IVBV. I Norge er det NORTIND som kvalifiserer internasjonalt godkjente guider www.nortind.no.

Hos Romsdal Lodge & Guiding tilbyr vi våre gjester dermed sertifiserte guider med solid kunnskap og lang erfaring. Vi legger vår stolthet i å tilby våre gjester opplevelser av terningkast seks.

Bli med oss på guidet skitur, skred/klatrekurs eller hvis drømmen er å komme til topps på en av Romsdalens flotte alpine topper. Vi tilbyr også guiding i lettere terreng, med historier som pærer preg av lommekjentskap og oversikt over hemmelige badeplasser.

Vi skreddersyr dine ønsker i retning overnatting, guiding, mat, transport og utstyrsleie. Ta gjerne kontakt med oss, enten som privatperson eller bedrift.

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Rauma / Isfjorden