Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Romsdal camping og hytter

© Romsdal camping & glamping
© Romsdal camping & glamping
© Romsdal camping & glamping
©
© Romsdal camping og glamping
©
© Romsdal camping & glamping
©
© Romsdal camping & glamping
©
11/08/2021

Den ene hytta heter Stølen Nord, ligger fem kilometer fra Verma og er cirka 55 kvm. Den passer for 2-5 personer og har en fantastisk utsikt. Hytta inneholder gang, kjøkken med åpen løsning mot stue og to soverom med køyesenger. Alle rom er møblert. I tillegg er der vedovn, gassovn til matlaging, matkjeller, innlagt kaldt vann, utedo og en grillplass. Leier sørger selv for sengeklær eller sovepose.

Tverraa Sør er 25 kvm og passer for 3-7 personer. Hytta har god utsikt over området, ingen hyttenaboer i nærheten og ligger omtrent ti km fra Verma. Denne hytta inneholder kjøkken med åpen løsning mot stue, soverom med køyeseng samt hems med plass til to-tre personer. I tillegg er der gassovn til matlaging, vedovn, utedo og en stor terrasse. Her er det ikke inkludert vann. Vann hentes i elva, cirka 50 meter unna. Hytta har også et anneks på omtrent 12 kvm med to køyesenger. Leier sørger selv for sengeklær eller sovepose.

Her har du mulighet å se elg, hjort og annet vilt. Området har også fiskemuligheter, her kan du kjøpe fiskerettighet etter avtale med utleier.

En del av veien opp til begge hyttene har krevende kjøreforhold, her anbefales bil med firehjulsdrift.

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Rauma / Verma