Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Pudderfestival i Romsdal

© Ida Siem
© Romsdal Lodge
© Romsdal Lodge
© Romsdal Lodge
© Romsdal Lodge

Åpningstider

feb. 11, 2020 - feb. 14, 2021

Priser

  • Pr.person per person. / (min. 3 pers. max 5 pers.) Price incl. guide,
    NOK 6900,00
01/07/2021

Bli med oss på pudderjakt i Romsdal. Dette er statistisk sett en av de beste helgene på året for å treffe på dyp og kald snø her i Romsdalen. Vi
arrangerer for andre året pudderfestival denne langhelgen. Vi jobber i små grupper, 4-6 personer ledet av profesjonelle og lokale skiguider.
Overnatting og base på flotte Romsdal Lodge /tømmerhuset.

Vi har åpnet opp for 24 plasser på årets festival og i fjor fylte vi disse fort. Det blir skiguiding fredag, lørdag og søndag der vi deler opp etter ferdighet og ønske. Vi kan tilby guiding på alle ferdighetsnivå, så det er ingen minstekrav. Lodgen harutstyr til utleie hvis noen trenger det.

Torsdag 11. feb

Ankomst og innkvartering Lodgen. Turplanlegging sammen med guider. Vi
serverer suppe og hjemmebakt brød.


Fredag 12. feb

Ffrokost på Lodgen og deretter skitur etter evne. Vi er ute hele dagen så god niste må smøres. Afterski med badstue og snøbad. Hjemmelaget gryte serveres i storstua.Foredrag med gjest på kvelden.

Lørdag 13. feb

Vi fortsetter pudderjakten og legger opp dagen som fredagen. Etter festmiddagen blir det intimforedrag om brattkjøring i Romsdal.


Søndag 14. feb

Siste dagen på ski for denne gang og vi makser ut det vi kan av snøen. Festivalen avsluttes kl 15.00, og vi takker av for denne gang.

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Rauma / Isfjorden