Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Mystiske Bergtatt, Atlanterhavsvegen & Molde

© Bergtatt Opplevelser
© Johan Wildhagen /Paolookaville
© Bergtatt
© Terje Rakke/Nordic Life/Fjord Norway
© Bergtatt opplevelser
© Terje Rakke/Nordic Life/Fjord Norway
© Roger Ellingsen/Statens Vegvesen
©

Åpningstider

mai 30, 2020 - aug. 16, 2020

Priser

  • Billetter Fra
    NOK 1109,00
06/07/2020

Kjøp billetter for rundtur med buss fra Åndalsnes til Molde, Bergtatt marmorgruver og Atlanterhavsvegen online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Åndalsnes - Molde – Atlanterhavsvegen – Molde - Åndalsnes

Denne turen tar deg fra Åndalsnes via Molde til det som ofte blir omtalt som verdens vakreste veg, Atlanterhavsvegen.

Molde er kjent for sin fantastiske utsikt mot Moldepanoramaet – den imponerende fjellrekken på andre siden av fjorden Byen ligger midt mellom sjø og fjell, og med korte avstander rekker du å utforske både by, fjord og fjell i løpet av noen timer.

Om sommeren lever byen opp til sitt kallenavn «Rosenes by», og i juli (uke 29) går den verdensberømte jazzfestivalen av stabelen.

Med sin beliggenhet ut mot storhavet er Atlanterhavsvegen like praktfull i solskinn og blikkstille hav som i storm og uvær.

Atlanterhavsvegen forbinder Averøy med fastlandet over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 bruer over en strekning på 8274 meter. Vegen har status som nasjonal turistveg.

På denne rundturen stopper bussen ved Eldhusøya, hvor du kan utforske «svevestien» - en utsiktssti som går rundt Eldhusøya. Stien er laget av rister som flyter over terrenget, og denne turen passer for alle.

Servicebygget, med en særegen arkitektur som faller inn i terrenget, har kafé og toaletter. (Åpent lørdag og søndag om våren og hver dag i perioden 1. juni – 31. august.)

Ellers har området vakker natur, et rikt fugleliv og gode fiskemuligheter.

Avgang fra: Åndalsnes stasjon

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Rauma / Åndalsnes