Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

HI Åndalsnes Vandrerhjem

© Norske Vandrerhjem
© Norske Vandrerhjem
© Norske Vandrerhjem
© Norske Vandrerhjem
© Åndalsnes Vandrerhjem
© Åndalsnes Vandrerhjem
© Åndalsnes Vandrerhjem
© Åndalsnes Vandrerhjem
© Åndalsnes Vandrehjem
©
©
©
©

Åpningstider

mai 14, 2020 - sep. 01, 2020

Bestill
29/07/2020

HI Åndalsnes Vandrerhjem ligger idyllisk til ca 1,5 km utenfor sentrum av Åndalsnes, omkranset av de spektakulære romsdalsfjellene og nær fjorden. Vandrerhjemmet er et av de eldste i Norge, og ligger i et koselig gårdstun bestående av tre bygninger. Vi kan tilby gjestene våre en hyggelig velkomst, rene og ryddige rom/fellesareal, et stort uteareal og gratis parkering.

Vandrerhjemmet kan tilby forskjellige overnattingsalternativer, inkludert dobbeltrom, familierom, og enkeltseng i flersengsrom. Vandrerhjemmet har også et godt ustyrt gjestekjøkken. I hovedsesongen serveres det god frokost med et rikt utvalg. Vertskapet legger stor vekt på at gjestene trives, og vil gjøre sitt ytterste for at du får et utforglemmelig opphold på Åndalsnes.

Vandrerhjemmet har en stille og rolig atmosfære, og er dermed veldig barnevennlig. Vandrerhjemmet er et ypperlig utgangspunkt for fotturer i fjellet, sykkelturer eller sightseeing med bil. Med base på vandrerhjemmet kan du utforske Romsdalens mange perler, eller delta på utendørsaktiviteter. Vi kan nevne Stand Up Paddleboard på elva, kajakktur på fjorden, fsketur på fjorden, besøke klatreparken Høyt & Lavt på Bjorli, prøve zip-lines og klatrenettet i høydeparken Ville Verma. Tips til flere interessante museer/opplevelsessentre å besøke:

- Norsk Tindesenter på Åndalsnes

- Trollveggen Besøkssenter

- Sagelva Vasskraftsenter

- Lesja Bygdemuseum

- Opplevelsessenteret Ville Krefter i Tafjord

- Bergtatt Opplevelser

Fra Åndalsnes kan du ta dagsturer til kjente attraksjoner i Norge. Aktuelle turmål er for eksempel Trollstigen, Geiranger, Ålesund, Molde, Atlanterhavsveien, Mardalsfossen, moskussafari på Dovrefjell, Kristiansund, og ta båten ut til øyene ytterst i havgapet.

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Rauma / Åndalsnes