Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Åndalsnes Camping

© Dag Terje Alnes
© Dag Terje Alnes
© Dag Terje Alnes
© Dag Terje Alnes
© Åndalsnes Camping
© Åndalsnes Camping
© Åndalsnes camping cabins
© Leif Johnny Olestad

Åpningstider

mai 01, 2018 - okt. 31, 2018

Priser

 • Campinghytte (50 m2) høy standard
  NOK 1050,00
 • Campinghytte (19 - 25 m2) med innlagt vann
  NOK 675,00
 • Campinghytte (19 - 25 m2)
  NOK 575,00
 • Campinghytte Hytte (16 m2)
  NOK 525,00
 • Campingvogn/bobil 2 persons
  NOK 250,00
 • Campinghytte (8 m2)
  NOK 400,00
29/07/2020

Åndalsnes Camping ligger i naturskjønne omgivelser ved elvebredden til Rauma elv, 1,5 km fra Åndalsnes sentrum. Du finner oss nær Romsdalsfjorden, omkranset av Romsdalsalpene, med turistmagnetene Trollstigen og Trollveggen i kort avstand fra campingen.

Vi har god plass til telt, campingvogner og bobiler, og kan ellers tilby hytter, leilighet og rom med god standard. I resepsjonsbygget finner du vår egen lille café.

Hos oss kan du nyte rolige dager i vill og vakker natur, kanskje kombinert med en sykkeltur i flotte omgivelser, SUP-brett på Rauma eller Istra elv, eller kanskje en nydelig kanotur! Vi leier ut SUP-brett, kanoer, sykler og utstyret du trenger. (tørdrakt/våtdrakt leies ikke ut). Det er også gode muligheter for godt fiske i fjorden, og i fjellvann. Flott badestrand ved campingen.

Fine turområder i nærheten av campingen. Fra campingplassen kan du starte på en flott sykkeltur innover Isterdalen i trolsk natur. Følger du skogsstiene kan du komme helt til foten av Trollstigen.

Det finnes mange aktivetsmuligheter i umiddelbar nærhet, enten du liker en aktiv ferie eller bare ønsker å slappe av i nydelig natur. Her er den perfekte basen for en familieferie. Den nyåpnede Høyt og Lavt-klatreparken på Bjorli er bare 45 minutter unna med bil opp vakre Romsdalen.

Den sentrale beliggenhet er et ideelt utgangspunkt for dagsturer til Geiranger, Atlanterhavsveien, Ålesund, eller om du vil utforske øyene i havgapet, eller besøke Mardalsfossen i vakre Eikesdalen.

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Rauma / Åndalsnes