Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Moldepakken — Hotell Molde Fjordstuer — by Classic Norway

©
© Einar Engdal
© Einar Endal
© Classic Norway
© Molde Fjordstuer
© Classic Norway
Bestill
20/08/2020

Molde Fjordstuer ligger idyllisk plassert på bryggekanten i Molde sentrum. Her ligger også hotellets egen scene, Sommerscena, der det er mange tilbud i sommer. Hvorfor ikke benytte seg av tilbudet «Moldepakken», som både inkluderer overnatting med frokost og inngangsbillett til klatreparken Høyt og Lavt Molde?

Molde er viden kjent som rosenes, fotballens og jazzens by. Mange trekker også fram den flotte naturen når Molde skal beskrives - og kanskje spesielt panoramaet med 222 fjelltopper som ligger i bakkant av den flotte fjorden med lune, fine holmer.

Innimellom disse holmene, som på folkemunne også kalles Moldivene, beveger en og annen kajakk seg mykt over havoverflaten, småbåtene frakter sine sommerelskende passasjerer til Hjertøya eller andre øyer, mens ferjene går i stødig trafikk over fjorden.

Dette synet er det flott å observere fra byfjellet Varden, som kan nås både til fots og med bil. Som fotgjenger følger man «Den grønne korridor» opp lia, gjennom blomsterfloraen på Chatauet og det idylliske Romsdalsmuseet og videre til byens topp. Men aller tettest på opplevelsen er man sittende ved den nye sjøfronten i rosenes by.

De siste årene har Molde snudd ansiktet mot fjorden, og den flotte sjøfronten har blitt en arena for gode restaurantbesøk med nytelse for både øye og gane, badeliv og annet liv og røre.

Opplevelser i ferien

Selv om utsikten er av en slik art at man kan bli «religiøs» av mindre, er Molde også byen for å vekke andre følelser. Sommerferien skal inneholde latter, glede, litt kiling i magen, litt fysisk aktivitet – ja, opplevelser som man bærer med seg lenge etter at ferien er over, og kanskje også resten av livet. I alle fall til langt utover høsten.

Klatreparken Høyt og Lavt Molde har åpent hver dag fra 11 til 17 t.o.m 16 august, deretter på helg.

Høyt og lavt Molde ligger ved byens alpinanlegg Tusten, og byr på spenning og utfordring for alle! Her kan du prøve høythengende løyper i skogen, klatretårn med klatrevegg, frittfall-simulator og nettboks.

Klatreparken har tilbud tilpasset både de yngste og de eldste i reisefølget, og alle får opplæring før de begir seg ut på eventyret.

Høyt og lavt Molde har tre oransje barneløyper (høydekrav fra 80 cm), to grønne familieløyper (høydekrav fra 110 cm) og to blå løyper (høydekrav 140 cm). Klatreutstyr som hjelmer, seler er godt tilrettelagt for de ulike aldersgruppene.

Her er det også godt med parkeringsplasser og serveringstilbud, så alt ligger til rette for en aktiv og minnerik dag.

https://hoytlavt.no/molde/

Moldepakken

Nå kan du bestille Moldepakken, som inkluderer hotellovernatting med frokost og billetter til klatreparken Høyt og Lavt Molde.

Priseksempel: Rom med frokost for to voksne og to små barn, inkludert inngangsbilletter (med klatreutstyr) til barna i klatreparken Høyt & Lavt Molde: Pakkepris fra kr. 1.970,-.!

Vi tilpasser pakkeprisene etter hvor mange voksne og barn dere er.

Ta kontakt med oss på e-post, så sender vi deg et tilbud så fort vi kan.

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Molde / Molde