Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Høyt & Lavt Klatrepark Molde

© Høyt & Lavt Molde
© Høyt & Lavt Molde
© Høyt & Lavt Molde
© Høyt & Lavt Tusten Molde
© Høyt & Lavt Molde
01/07/2021

Spennende og utfordrende løyper for alle aldre, fra tre år og oppover. Vi har tre barne-, to familie- og to krevende løyper, i tillegg til klatretårn med klatrevegg, frittfallsimulator og nettboks.

Løypene er plassert i trær og stolper med zip-liner og spennende hindere, og starter i tårnet eller utvalgte trær/stolper i skogen. Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg. Fra de enkleste som er oransje, videre til grønn og blå som er de vanskeligste. Løypene er oppkalt etter kjente fjell i Molde og Romsdal – fra den enklere Melen (oransje nr 1) til den mer krevende Store Vengetind (blå nr 2).

Det store klatretårnet byr på mange spennende utfordringer! Som første klatrepark i Norge har Tusten et klatretårn som kombinerer klatrevegg, frittfallsimulator og en stor nettboks med mange klatremuligheter. Her kan du klatre i nett opp gjennom tårnets fire etasjer – en luftig aktivitet og rå opplevelse. Quickjump eller frittfallsimulator er hopp fra ti meter i klatreårnet. I tillegg finner du en klatrevegg med Auto-belay. Velkommen til en luftig opplevelse!

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Molde / Molde