Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Høyt & Lavt Klatrepark Molde

© Høyt & Lavt Molde
© Høyt & Lavt Molde
© Høyt & Lavt Molde
© Høyt & Lavt Tusten Molde
© Høyt & Lavt Molde

Åpningstider

okt. 03, 2020 - okt. 11, 2020

Alle dager: 11.00-17.00

03/08/2020

Opplev en spennende verden fra tretoppene!

Romsdals første klatrepark åpner 20. juni 2020. Høyt & Lavt Molde har 7 klatreløyper med 58 apparater og 6 zip-liner, klatretårn med quickjump, nettpark og klatrevegg. Kom og prøv våre høythengende løyper i skogen på Tusten. Vi har epennende og utfordrende løyper for alle aldre. Fra 3 år og oppover. Vi har 3 barne-, 2 familie- og 2 krevende løyper, i tillegg til Klatretårn med klatrevegg, frittfallsimulator og nettboks.

Løypene er plassert i trær og stolper med zip-liner og spennende hindre. Disse starter i tårnet eller i utvalgte trær/stolper i skogen. Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg. Fra de enkleste som er oransje, videre til grønn og blå som er det vanskeligste. Løypene er oppkalt etter kjente fjell i Molde og Romsdal. Fra den enklere Melen (oransje nr 1) til den mer krevende Store Vengetind (blå nr 2)

Vårt store klatretårn byr på mange spennende utfordringer! Som første klatrepark i Norge har Tusten klatretårn som kombinerer klatrevegg, frittfallsimulator og en stor nettboks med mange klatremuligheter. Her vil man kunne klatre i nett opp gjennom tårnets 4 etasjer som byr på luftig aktivitet og rå opplevelser. Quickjump eller frittfallsimulator er hopp fra 10 meter i klatreårnet. I tillegg har vi klatrevegg med Auto-belay. Velkommen til en luftig opplevelse i vårt flotte klatretårn!

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Molde / Molde