Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Hotell Molde Fjordstuer — by Classic Norway

© Einar Engdal
© Molde Fjordstuer - Christer Olsen
© Classic Norway - Christer Olsen
© Einar Endal
© Classic Norway
© Classic Norway
© Classic Norway - Christer Olsen
© Classic Norway - Christer Olsen
© Classic Norway - Christer Olsen
© Classic Norway - Christer Olsen
Bestill
16/09/2021

Velkommen til Molde Fjordstuer - hotellet midt i byen!
Et hotell i moderne sjøbustil midt i Molde sentrum, ytterst på kaikanten. Hurtigruta passerer og legger til kai like ved. Som nærmeste nabo har vi også Molde Stadion, et nytt konferanselokale og kulturhus. Molde gjestehavn er integrert i hotellet. Fra den store brygga med uteservering om sommeren, kan du slappe av og betrakte båtlivet og utsikten over fjorden Her kan du leie en hel leilighet og benytte den til mer enn bare overnatting. Vi skreddersyr løsningene som du etterlyser.

Hotellet består av tilsammen 44 hotellrom og leiligheter. Fleksibilitet er nøkkelen i vårt konsept. Våre leiligheter er ypperlig for langtidsboende gjester, og det er alltid hyggelig å kunne ønske våre faste gjester velkommen tilbake. I våre leiligheter får man den gode følelsen av eksklusivitet og velvære.

I tillegg til overnattingstilbudet har vi vår ettertraktede sjømat-restaurant Fjordstua (det kan være lurt å bestille bord), vår populære brygge og ute-restaurant/pub -Løkta, samt møterom. Sleipner-stuen, som er 'kronjuvelen' blant selskaps og møtelokalene – er et nydelig lokale og et ypperlig chambre separée for mindre selskaper på opptil 30 personer.

Vi ønsker også båtfolket velkommen til Reknes/Molde gjestehavn. Molde Fjordstuer er en del av Havstuene og kan tilby et omfattende aktivitetsprogram, først og fremst knyttet til sjøaktiviteter.

Gled deg til et opphold på et helt spesielt hotell, en annerledes hotellopplevelse med vertskapsrollen i fokus. - 44 hotellrom/suiter - A la carte restaurant - små stuer for egne arrangement - selskaplokaler - gode kurs- og møte fasiliteter

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Molde / Molde