Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Busstur Molde — Atlanterhavsvegen — Kristiansund (en vei)

© Oddgeir Visnes - Visitnorthwest.no
© Steinar Melby - Visitnorthwest.no
© Terje Rakke/Nordic Life/Fjord Norway
© Roger Ellingsen/Statens Vegvesen
© Terje Rakke/Nordic Life/Fjord Norway

Åpningstider

jan. 01, 2020 - des. 31, 2020

Priser

  • Billetter Fra
    NOK 210,00
27/04/2021

Kjøp billetter for enveistur med buss fra Molde til Atlanterhavsvegen og Kristiansund online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Molde - Atlanterhavsvegen - Kristiansund

Denne turen går fra Molde via Atlanterhavsvegen - ofte omtalt som verdens vakreste veg – til Kristiansund.

Atlanterhavsvegen forbinder Averøy med fastlandet over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 bruer over en strekning på 8274 meter. Vegen har status som nasjonal turistvei.

På noen av avgangene har du mulighet til å gå av på Atlanterhavsvegen og ta en senere buss videre, men noen avganger kjører direkte til bussbytte for Kristiansund, og du nyter utsikten fra bussvinduet. (Se tidtabellen nedenfor.)

Med sin beliggenhet ut mot storhavet er Atlanterhavsvegen like praktfull i solskinn og blikkstille hav som i storm og uvær.

Stopper du på Atlanterhavsvegen, er det på Eldhusøya bussen stopper. Her kan utforske «svevestien» - en utsiktssti som går rundt Eldhusøya. Stien er laget av rister som flyter over terrenget, og denne turen passer for alle. Servicebygget, med en særegen arkitektur som faller inn i terrenget, har kafé og toaletter. (Åpent lørdag og søndag om våren og hver dag i perioden 1. juni – 31. august.) Ellers har området vakker natur, et rikt fugleliv og gode fiskemuligheter.

Kristiansund er Norges klippfiskby, med levende tradisjoner for bacalao og klippfiskretter som serveres på alle restauranter og de fleste kafeteriaer i byen. I tillegg har byen gatekjøkken som serverer en av Kristiansunds spesialiteter - ekte Fish and chips, lokalt kalt "fishan". Byen har også et rikt kulturliv og store og små butikker og serveringssteder.

Avgang fra: Molde trafikkterminal, spor 7

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Molde / Molde