Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Atlanterhavsvegen, Molde & Ålesund ( en vei)

© Oddgeir Visnes - Visitnorthwest.no
© Steinar Melby - Visitnorthwest.no
© Terje Rakke/Nordic Life/Fjord Norway
© Roger Ellingsen/Statens Vegvesen
© Terje Rakke/Nordic Life/Fjord Norway

Åpningstider

jan. 01, 2020 - des. 31, 2020

Priser

  • Billetter Fra
    NOK 388,00
02/07/2020

Kjøp billetter for enveistur med buss fra Krisitansund til Atlanterhavsveien, Molde og Ålesund online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Denne turen går fra Kristiansund via Atlanterhavsvegen - ofte omtalt som verdens vakreste veg – til Molde og Ålesund.

Atlanterhavsvegen forbinder Averøy med fastlandet over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 bruer over en strekning på 8274 meter. Vegen har status som nasjonal turistveg.

Ved Atlanterhavsvegen stopper du på Eldhusøya. Her kan utforske du «svevestien» - en utsiktssti som går rundt Eldhusøya. Stien er laget av rister som flyter over terrenget, og denne turen passer for alle. Servicebygget, med en særegen arkitektur som faller inn i terrenget, har kafé og toaletter. (Åpent lørdag og søndag om våren og hver dag i perioden 1. juni – 31. august.) Ellers har området vakker natur, et rikt fugleliv og gode fiskemuligheter.

Merk! Hvis du reiser på lørdag, er det ikke noe stopp på Atlanterhavsvegen men du kan se den spektakulære utsikten fra bussen.

I Molde har du litt tid til å rusle rundt i denne sjarmerende byen mellom fjorden og Moldemarka. Fra Molde har du fantastisk utsikt mot fjorden og fjellene på den andre siden, og byen har et stort utvalg butikker, kafeer, etc.

Fra Molde reiser du via Vestnes og Sjøholt tilbake til Ålesund. Denne delen av turen inkluderer en fin fergetur som byr på flott utsikt tilbake mot Molde og til fjellene rundt. På resten av turen kan du nyte det vakre fjord- og fjellanskapet.

Avgang fra: Kristiansund trafikkterminal

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Kristiansund / Kristiansund N