Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Badehuset Spa

© Classic Norway
© Classic Norway
© Classic Norway
© Tingh/Visitnorthwest
© Tingh/Visitnorthwest
© Tingh/Visitnorhtwest
© Tingh/Visitnorthwest
22/04/2020

Badehuset Spa består av et gammelt stabbur fra 1700 tallet og et moderne nybygg med flott design. Her får kroppen et løft i hverdagen gjennom inspirasjon, ro og positive opplevelser. Badehuset Spa er en stille sone for gjester som ønsker avkobling i hverdagen.

Hud- og kroppspleie
Rita og Wenche er vertinner i Badehuset Spa. De har komponert en variert og innholdsrik meny for gjester som ønsker behandlinger og kroppspleie. I resepsjonen i Badehuset kan du også kjøpe flotte skjønnhetsprodukter fra Declor. Bestilling bør gjøres i god tid før ankomst på telefon 71 29 13 03 eller per epost på : spa@angvik-hotell.no

Bad- og velvære

Du kan koble av med en "heittur pottur" varmebad (36 grader) , tyrkisk dampbad (42 grader) og sauna (90 grader). Dersom dette blir for varmt, kan du avkjøle deg med en isdusj, eller kanskje et bad i Tingvollfjorden. I andre etasje i staburret finnes et avkoblingsrom hvor du kan ta med din favorittbok og nyte en stille stund.

For boende gjester er velværeavdelingen åpent fra klokken 10 til 19 fra mandag til lørdag, og koster kr 150,- for adgang.

Badehuset Spa er også tilgjenglig for gjester som kun er på dagsbesøk (kun på forhåndsbestilling og per avtale) kr 200,-

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Gjemnes / Angvik