Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Toppturhelg på Blåtind

© Anette andersson/Uteguiden
© Uteguiden/Blåtind

Åpningstider

april 15, 2021 - april 18, 2021

Priser

  • Pr.person
    NOK 10900,00
08/07/2021

En langhelg med toppturer i det mer ukjente terrenget rundt Liabygda, med mange klassiske fjell som Liahornet, Jolgrøhornet, Garretind og Blåtind rett utenfor døra.Dette kan være turen for deg som har vært på Sunnmøre flere ganger før men er klare for å se noe nytt.Vi bor på koselige Blåtind Boutique Hotel som er et perfekt startpunkt for eventyr på denne siden fjorden. Vi setter opp turene basert på deres ønsker, men drar dit det er best på den gitte dagen basert på snø, vær og skredforhold.

På denne turen skal vi nyte fin utsikt og få god skikjøring, men når du er på tur skal du også få tips og triks for at du skal få mer glede av toppturene dine, snø- og skredforhold og ikke minst ha fokus på en bra nedkjøring med riktige veivalg.

Vi bor på et hyggelig sted øverst i Stordal som har stort fokus på lokal mat og kultur. Kjøkkenet frister med kortreiste proteinrike retter som gjør deg klar for lange dager ute i fjellet. I tillegg skal vi tilbake i tid og oppleve et skikkelig vikinggilde i Vikinghuset.

Leie utstyr
Vi leier ut topptur utstyr, skredutstyr, isøks, stegjern etc. Vi anbefaler deg å booke dette på forhånd når du skal på tur med oss da det ofte blir fullbooka gjennom sesongen. Alle som er med på guida tur med oss får en spesial-pris på leie av skredutstyr, ved booking får dere en rabatt-kode som kan brukes ved booking på nettsiden vår.

Inkludert i prisen:
- Profesjonell guide på tre fulle turdager
- Overnatting alle dager
- Frokost og niste
- Velkomstmat på ankomstdag
- Bedre to-retters middag på fredag og lørdag

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Fjord / Stordal