Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Klatring, rappellering og grottetur i Valldal — The Adventure Valley

Valldal Naturopplevingar AS, Grandegata 38
©
©
©
©
©
©

Åpningstider

april 27, 2019 - nov. 03, 2019

Priser

  • Pr.person 4 timer tur
    NOK 990,00
06/10/2020

Klatring og rappellering
Like ved Fjørå, 3 km fra Valldal sentrum, ligger et naturskjønt og spennende områd. Der er et klatrefelt på 15 – 25 meters høyde, med ulike klatreruter i forskjellige vanskelighetsgrader. Vi tilpasser selvsagt klatringen slik at både de som aldri har klatret før, og de som har litt erfaring får utfordret seg selv. Ved siden av klatreveggen er det en fjellvegg som er perfekt til luftig rappellering med fantastisk fjordutsikt.

Grottetur
Under klatrefeltet ligger det en stor grotte som innbyr til en spennende grottetur. Grotten er lett å ferdes i, men med noen smale og luftige passasjer i grotten hvor det er kjekt med hjelm og vere sikret med tau. Vi utforsker grotten og har fakler som lyser opp veien for oss gjennom grotten.

Denne turen gir en unik kombinasjon av utfordring, spenning og mestringsfølelse, hvor du får prøvd hele tre aktiviteter i en tur. En perfekte utfordring for de fleste då en lett tilpasser etter ferdighet og ønske av spenning. Anbefales spesielt til familier med barn og ungedom som ønsker noe uten om det vanlige. At turen har en UNESCO fjord som nabo, en spennende historie knytt til Tafjordulykken og lokalkjente guider ligg det meste tilrette for en flott dag.

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Fjord / Valldal