Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Kajakkpadling i Valldal — The Adventure Valley

© Magnus R. Furset
©
©
©
©
©
©

Åpningstider

mai 11, 2019 - nov. 03, 2019

Priser

 • Tur Fjordtur
  NOK 1099,00
 • Tur Kajakk & vandring
  NOK 1450,00
 • Tur UNESCO Tafjord
  NOK 1950,00
 • Tur Familietur
  NOK 950,00
14/04/2021

Opplev Norddalsfjorden og UNESCO fjorden Tafjord på guide tur i havkajakk.

Opplev den fantastisk flotte Norddalsfjorden og Tafjorden med sin storslåtte natur. Fosser som dundrer ned i fjorden, fjellgårder som ligger idyllisk til og ikke minst en fjord som er skjermet for større båter og cruisetrafikk. Tafjorden er på UNESCO verdensarvliste på lik linje med Geirangerfjorden og Nærøyfjorden, men er bortgjemt og uberørt av de store turistmassene.

Det blir gode muligheter for å ta bilder, nyte en deilig lunsj med lokale delikatesser og ta inn de store inntrykkene. Undervegs på alle turen vil guiden vår gi deg kunnskap om lokal historie, kultur og natur, og sørge for at du kan få en avslappet og fin tur.

Er vi skikkelig heldige er det muligheter for å se både nise og ørn rundt oss. Om ønskelig tar vi også med enkelt fiskeutstyr og håper på napp.

Et utvalg av turer vi tilbyr:

Familietur 3t. En lett tur perfekt for en familie som ønsker en felles aktiv naturopplevelse. Hvor langt vi padler tilpasses hver enkelt gruppes ønsker og lyster, og det er gode muligheter for leik og sprell.

Fjordtur 4t. - Vår bestselger! En effektiv rundtur der du opplever mye på kort tid. Vi starter i Valldal og padler ca 3km innover fjorden før vi krysser over til andre siden og tar lunsj på en gammel fjordgård. Her nyter vi utsikten og en deilig lunsj før vi padler tilbake til Valldal.

UNESCO Tafjord 7-8t. - Guidens favoritt! Dette er kajakkturen som har alt! Dagstur fra Valldal til Tafjord, der en får oppleve den ukjente UNESCO fjorden Tafjorden. Fossefall, høye fjell, dyreliv og spennende historier er noe av det vi byr på.

Kajakk og fjelltur til Vikasætra – 5-6t. Turen der vi kombinerar kajakk og fjelltur! Vi padler fra Valldal langs Syltefjellet og krysser fjorden der vi går i land. Herfra går turen til fots opp 450 høydemeter til Vikasætra som er en gammel seter med lang historie og fantastisk utsikt over fjorden og Valldal.

Vi tilbyr også skreddersydde opplegg, gjerne over flere dager.

Velkomen til Valldal og ditt neste eventyr!

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Fjord / Valldal