Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Blåtind Boutique Hotel

©
© Blåtind
© Blåtind
©
© Blåtind
©
© Blåtind
©
© Blåtind
©
© Blåtind
©
©
©
©
© Blåtind
© Blåtind
© Blåtind

Åpningstider

jan. 01, 2020 - des. 31, 2020

20/08/2020

I en idyllisk dalside mellom Stordal og Liabygda finner du Blåtind. Et lite familiedrevet hotell med 20 rom og suiter. Blåtind er perfekt for gjester som ønsker et fredelig gjemmested godt skjult fra områdets kjas og mas. Hotellet er lokalisert midt mellom Geiranger, Trollstigen, Ålesund og Molde noe som gjør det til et utmerket sted for å dra på dagsutflukter til områdets kjente attraksjoner.

På Blåtind kan man nyte den flotte naturen fra en av hotellets lounger både innendørs eller utendørs. Den gode matopplevelsen er viktig. Vi er stolte av å kunne levere kortreist kvalitetsmat til våre gjester, tilberedt med sesongens råvarer.

Blåtind er kjent for god mat, romslige moderne rom med flott fjellutsikt og et vertskap som yter sitt ypperste for at du skal få en flott opplevelse!

Kurs/Konferanse
Blåtind har moderne kurs og konferansefasiliteter og kan ta imot grupper inntil 50 personer. Vi kan tilby flotte lokaler i svært fredelige omgivelser.

Aktiviteter
Lokalisert midt mellom Geiranger, Trollstigen, Ålesund og Molde gjør at det er kort vei til de fleste av områdets attraksjoner. Rett utenfor døren har vi en av områdets flotteste fjelltopper perfekt å bestige både vinter og sommer. En liten biltur unna finner man flotte fiskeplasser, bademuligheter, rafting, klatrepark, juving og kajakkutleie.

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Fjord / Stordal