Deltakere som klatrer i Høyt og Lavt Molde

Se verden fra tretoppene!

ÅPEN

Nå kan du utfordre høydeskrekken med høyt hengende løyper i skogen, klatretårn og zipline. Den nye Høyt & Lavt klatreparken i Molde byr på luftige, minnerike og trygge opplevelser for alle, og en naturopplevelse uten om det vanlige.

Endelig åpner Romsdals første klatrepark! Her får du garantert en aktiv og morsom dag sammen med familie og venner. Parken ligger ved Tusten Skianlegg, kun 10 minutters kjøretur fra Molde Sentrum.

Til topps

De ulike løypene er plassert i trær og stolper med zipline og ulike hinder inne i skogen. Her kan man kjenne både på mestringsfølelse og sug i magen, mens man har det gøy i høyden.

Løypene har fargekoder etter vanskelighetsgrad. Det er totalt 7 løyper, 58 elementer og 6 zipliner med en lengde på til sammen 300 meter. De ulike løypene er oppkalt etter kjente fjell i Møre og Romsdal, så her kan du gå Melen, Snøtind og Bispen på en og samme dag.

Zipline i klatreparken
Moro for liten og stor! (Foto: Stian Drogseth)

Klatrepark for hele familien

Parken har også et stort klatretårn som byr på mange utfordringer. Høyt & Lavt Molde har klatretårn kombinert med klatrevegg, frittfallsimulator og en stor nettboks med mange muligheter. Beveg deg oppover de 4 etasjene og få en luftig og annerledes tur blant tretoppene.

Fritt fall

Kjenn blodet bruse og hjertet banke litt ekstra fort når du tar sats og er i "fritt fall!" Frittfallsimulator eller også kjent som quickjump, er et hopp man kan gjøre fra klatretårnet med en høyde på 10 meter. Tør du? Vi garanterer magesug.

Klatreparken i Molde
Klatreparken byr på spenning, utfordringer og mestringsglede for store og små (Foto: Stian Drogseth)

Utfordringer for alle

Av de 7 løypene er tre av dem spesielt egnet for barn, med et krav om at barna må være minst 80 cm høy. Melen, Bjørnen og Snøtind er alle oransje løyper og her kan man som voksen følge barna fra bakkenivå. Alle barn som er under 6 år må ha med seg en voksen.

Skåla og Lauparen er grønne løyper og er litt mer utfordrende, her er det et høydekrav på minimum 110 cm. Begge løypene starter fra klatretårnet og er 100 meter lang med ulike hinder og zipline.

Bispen og Vengetind er de mest krevende løypene i parken. For å prøve ut disse må man være over 140 cm. Løypene inneholder blant annet åtte ulike hinder og to zipliner hver. Barn under 12 år må være i følge med en voksen.

Sikkerhet først

Aldri har det vært tryggere å ferdes i tretoppene – sikkerhetssystemet i Høyt & Lavt-parken er et av markedets beste. Alle som ferdes i klatreparken må først igjennom et obligatorisk sikkerhetskurs før man får benytte fasilitetene. Her får man utfordre seg både fysisk og mentalt i trygge omgivelser.

Høye opplevelser

Vi anbefaler å møte opp i treningsklær eller lette turklær da det fort kan bli varmt med all aktiviteten, her får man bruke muskler som normalt ikke er i daglig aktivitet. Sko med god såle som joggesko eller tursko er å anbefale for den beste opplevelsen. Med regnklær går det veldig fint å klatre i regn også.

En dag i Høyt & Lavt-parken gir en aktiv og uforglemmelig dag for hele familien. Her er det høye opplevelser for alle! Høyt & Lavt har også klatrepark i Valldal.