Varden

Opplev familiebyen Molde

ÅPEN

Høsten er en utmerket tid for hygge og opplevelser sammen med familien. Benytt anledningen til å oppleve noen av Moldes mest slående naturattraksjoner, og om været er dårlig kan du nyte høstdagene på badeland, lekeland eller bowling.

I den sjarmerende småbyen på vestlandet er det kort avstand til alt. Skap gode minner sammen med morsomme opplevelser for både store og små. Her får du gode tips til hvilke aktiviteter dere kan gjøre i høstferien.

Høyt og lavt

En tur innom Klatreparken Høyt og Lavt er et aktivt og godt alternativ for både små og store. Her kan du prøve høythengende løyper i skogen, klatretårn med klatrevegg, frittfall-simulator og nettboks. Klatreparken har tilbud tilpasset både de yngste og de eldste i reisefølget, og alle får opplæring før de begir seg ut på eventyret.

Moldebadet © Andreas Winter
Mange sykkelmuligheter i Moldemarka.
Eventyrlige Skaret © Kristin Støylen
Badeglade hos Moldebadet. © Andreas Winter
Zipline i klatreparken © Stian Drogseth
Torget i Molde sentrum © Eline Karlsdatter Fladseth

Badeglede hos Moldebadet

Om været er dårlig kan du legge turen innom Moldebadet, et innendørs badeland med idyllisk beliggenhet i hjertet av Molde by. Badet har flere ulike bassengopplevelser og aktiviteter. Moldebadet har også egen badebutikk og café, og er samlokalisert med Scandic Seilet, Bris Treningssenter og Seilet Spa. Nå kan man også booke en super familievennlig overnattingspakke med tilgang til Moldebadet. Følg denne linken for å lese mer om tilbudet.

Utforsk Moldemarka

Furukongler, meitemark, krokete pinner, maur og små bekker. For de yngste er det mye spennende å undersøke litt nærmere på fotturen opp til Storlihytta i Moldemarka.

Oppe ved den nye DNT-hytta kan alle nyte fuglekvitteret og vertskapets nydelige vafler, enten inne eller i de kule lenestolene på plena foran hytta. For alle som orker, er det fint å fortsette turen opp til Varden. Der venter en fantastisk utsikt over byen og de 222 fjelltoppene som danner Moldepanoramaet.

Midsundtrappene © Jens Holsbøvåg-Lyngstad
Midsundtrappene © Oddgeir Visnes
Midsundtrappene © Oddgeir Visnes

Gå Norges lengste sammenhengende steintrapp

Like utenfor Molde by, i øyparadiset Midsund finner du de fem Midsundtrappene. Her kan du velge vanskelighetsgrad fra bratte fjellsider og eller grønne og blå løyper med fantastiske turmuligheter, alle med utsikt rett ut i havet. Midsundtrappene er i ferd med å bli en av landets fremste turistattraksjoner.

Familietid

Molde har mange familievennlige restauranter hvor man kan nyte et godt måltid. Her finner du alt fra lokale italienske pizzarestauranter

lokale håndverksbakerier, restauranter med lokal nordisk mat og spisesteder med internasjonal meny. Molde har også lekeland, bowlinghall, klatrehall, kino og flere kjøpesenter.

Book en minnerik høstferie for hele familien til Molde idag!

Hoteller i Molde

Hotellene i Molde tilbyr flotte rom og gode priser, med mulighet for fenomenal havutsikt.