Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Sagafjord Hotel — By Classic Norway Hotels

© ©Classic Norway-Christer Olsen Photo
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
© ©Classic Norway-Christer Olsen Photo
Bestill
20/09/2021

I hjertet av eventyrlige Hjørundfjorden ligger Sagafjord i vannkanten med egen båthavn. ​​​​​I bygda Sæbø har det vært gårdsdrift siden år 200, og dalføret har senere huset både ulv, bjørn og vikinger.
Omkranset av et unikt vestnorsk kulturlandskap, dype fjorder og majestetiske alper, ønsker vi å være ditt hjem for unike og tradisjonsrike opplevelser på Sunnmøre.

Hotellet kan by på 40 gode rom og egen marina, samt et sjarmerende tunhus med 6 sengeplasser og eget kjøkken. Vi kan friste med to behagelige konferanserom med alle moderne finesser, samt den to hundre år gamle Skulestova for mindre grupper. Restauranten kan dekke til fest for 90 personer. Kontakt oss for en uforpliktende prat; vi skreddersyr gjerne ditt drømmeopphold her hos oss.

Restaurant Sagafjord

Menyen følger årstidene og skal, så langt det er mulig, passe til utsikten fra restauranten. Kjøkkensjefen foretrekker førsteklasses, lokale, råvarer fra sjø og land, og vet når og hvor herlighetene er å finne. Til god mat hører et godt utvalg av gode drikker og selvfølgelig er godt, lokalt øl fra fjordene i nærheten. Velkommen til bords!

Kontakt oss https://www.classicnorway.no/hotell/sagafjord-hotel/kontakt-oss/

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ørsta / Sæbø