Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

UNESCO Geiranger — Trollstigen — Åndalsnes (en vei)

● Geiranger - Valldal - Trollstigen - Åndalsnes, ● Start: Geiranger
© Per Eide
© Sverre Hjørnevik
© Jarle Wæhle/Statens Vegvesen
© Terje Borud
© Jarle Wæhle/Statens Vegvesen
©

Åpningstider

juni 22, 2020 - aug. 16, 2020

Priser

  • Voksen
    NOK 475,00
  • Barn (4-15 år)
    NOK 239,00
  • Pensjonist Honnør
    NOK 239,00
15/12/2020

Denne turen, som også er kjent som "The Golden Route", går fra Geiranger til Åndalsnes. Åndalsnes ligger idyllisk til i Romsdalen ved munningen til elva Rauma, mot Romsdalsfjorden. Åndalsnes er omringet av høye fjell og landskapet er imponerende og dramatisk.

Turen inkluderer både Ørnevegen med sine sikksakksvinger opp dalsiden fra Geirangerfjorden - med en rekke slående utsiktspunkter over dalen, og Trollstigen med sine hårnålssvinger ned mot Åndalsnes.


Om våre turer

Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Klikk her for å se vilkårene for reisen.


Det finnes en gratis Voice of Norway-guide for denne turen
Voice of Norway bruker GPS-teknologien i mobiltelefonen for å gi deg stedbasert informasjon på turen. Informasjonen gis i form av opplesing, bilder, tekst og lenker. Du kan laste ned Voice of Norway-appen fra App Store eller Google Play. Åpne appen, Velg Providers og last ned guiden for denne turen: Enveistur UNESCO Geirangerfjord - Trollstigen - Åndalsnes.
Voice of Norway er et produkt fra ekstern leverandør. Spørsmål angående guiden rettes til leverandøren (post@voiceofnorway.com.)

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund