Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Rundtur til UNESCO Geiranger & Trollstigen

© Nasjonale Turistveger
© Stein Lindseth Olsen
© Per Eide
© Roger Ellingsen/Statens Vegvesen
© Jarle Wæhler/Statens Vegvesen

Åpningstider

juni 22, 2020 - aug. 16, 2020

Priser

  • Billetter Fra
    NOK 1189,00
07/09/2020

Kjøp billetter for buss Ålesund - Geiranger - Trollstigen - Ålesund online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Opplev to av de mest utrolige veiene i Norge!

Rundturen starter i Ålesund og går mot Geirangerfjorden som står på UNESCOs verdensarvliste. Etter en times stopp i Geiranger går bussen videre via Valldal mot Åndalsnes. Turen til Åndalsnes går via Trollstigen som er en av Norges mest kjente og best besøkte turistattraksjoner.

Veiens høyeste punkt ligger 850 meter over havet. Her blir det en stopp på 25 minutter som gir deg mulighet til å nyte den spektakulære utsikten. Så går turen ned til Åndalsnes langs veien som består av 11 hårnålssvinger.

Fra Åndalsnes går returen til Ålesund langs Romsdalsfjorden og over den 1290 meter lange Tresfjordbrua.

Variant:
Det er mulig å stoppe i Valldal i stedet for å dra til Geiranger. De som ønsker dette, fortsetter med buss 210 fra Linge fergekai til Valldal i stedet for å ta fergen Linge–Eidsdal.

I Valldal har man tid på egen hånd fram til buss 220 returnerer fra Geiranger via Valldal til Trollstigen og Åndalsnes med retur til Ålesund. Sjekk rutetabellen for avgangstid fra Valldal.

Avgang fra: Ålesund rutebilstasjon, spor 4

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund