Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Rundtur til Stranda & Storfjord

Ålesund - Sykkylven - Strandafjellet - Stranda - Sjøholt - Ålesund
© Eivind Nordeide
© Eivind Nordeide
© Eivind Nordeide
© Eivind Nordeide
© Strandafjellet/Tom Skrede

Åpningstider

jan. 01, 2020 - des. 31, 2020

Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag: 09.20-16.45, 11.00-16.45

Lørdag: 11.00-16.15

Priser

  • Honnør
    NOK 175,00
  • Voksen
    NOK 330,00
  • Barn (0-16 år) Barn (4-15 år)
    NOK 135,00
08/06/2020

Denne turen starter i Ålesund og går via Sykkylven til Stranda og tilbake til Ålesund via Liabygda, Stordal og Sjøholt. Langs ruta kan du nyte fantastisk utsikt til det vakre landskapet.

Hvis du tar den tidlige avgangen fra Ålesund, har du har mulighet til å ta en pause på Strandafjellet og ta neste buss til Stranda (12:45 fra Strandafjellet), og deretter fortsette tilbake Ålesund.

På denne endags rundturen har du noe tid til rådighet til aktiviteter på Strandafjellet eller i Stranda, for eksempel en enkel gondoltur eller en kort fottur på egen hånd. Villa Lovise tilbyr også hjemmebesøk hos de lokale, der du kan få lære å lage lokalmat som svele og fiskesuppe. Ønsker du å delta på aktiviteter som guidet fottur eller guidet sykkeltur, må du legge inn en overnatting. Da må du booke enveisturer Ålesund – Stranda og Stranda - Ålesund.

Merk at gondolen kun er åpen visse tider på året. For åpningstider, se http://www.strandafjellet.no/aktivitetar/gondoltur.
Om vinteren tilbyr Stranda spektakulær skikjøring. Dette er et av de få stedene i verden hvor du kan kjøre på ski fra toppen av fjellet helt ned til fjorden. Turen fortsetter fra Stranda med ferge, og krysser Storfjorden til Liabygda. Fra Liabygda går returen til Ålesund via Stordal og Sjøholt.

Avgang fra: Ålesund rutebilstasjon.

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund