Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Rundtur til Nordøyane

Ålesund - Hamnsund - Lepsøy - Harøy - Ålesund, ● Start: Ålesund Hurtigbåtkai, Skateflua
© Sponland Foto/Martin Giskegjerde
© Sponland Foto/Martin Giskegjerde
© Sponland Foto/Martin Giskegjerde
© Sponland Foto/Martin Giskegjerde
©

Åpningstider

jan. 01, 2021 - des. 31, 2021

Priser

  • Honnør
    NOK 126,00
  • Voksen
    NOK 215,00
  • Barn (0-16 år) Barn (4-15 år)
    NOK 105,00
02/05/2021

På denne rundturen med hurtigbåt fra Ålesund til Harøya via Lepsøy og Haramsøy får du en fantastisk utsikt over hundrevis av små øyer, holmer og skjær i den sunnmørske skjærgården. Er du heldig, får du se havørn, spekkhogger eller kobb underveis.

Du kan enten bare ta en rundtur med hurtigbåten eller du kan velge å bli på Harøya noen timer og dra tilbake med den senere returen (se rutetidene nedenfor). Ankomststedet Harøya byr på en rekke opplevelser. Fjellet Harøyburet gir en fantastisk oversikt over øyer, holmer og skjær.

Fra Harøya kan du velge å dra videre til Finnøya med buss. (Ikke inkludert i prisen på rundturen.) Bussen vil vente på hurtigbåtkaia og du kan kjøpe billett på bussen. På Finnøya kan du for eksempel besøke den populære restauranten på Finnøy Havstuer. Pass på at du rekker båten tilbake fra Harøya!

Om våre turer
Dette er en “Travel like the locals”-tur – eller på norsk «Reis som de lokale». Disse turer går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter, men vi har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! (Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.)

Klikk her for å se vilkårene for reisen.

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund