Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Quality Hotel Waterfront

© Quality Hotel Waterfront
© Quality Hotel Waterfront
© Quality Hotel Waterfront
© Quality Hotel Waterfront
© Quality Hotel Waterfront
© Quality Hotel Waterfront
© Quality Hotel Waterfront
16/09/2021
Velkommen til Quality Hotel Waterfront - Ålesunds nye hotell med de flotteste og mest solrike lokaliteter på sydsiden av byen! Hotellet har 196 lekre og urbane rom fordelt på det gamle jugendhuset, pakkhuset og det moderne signaturhuset.
<BR><BR>Om hotellet
Hver og en av husets forskjellige stilarter reflekteres i et lekkert sammensatt interiør. En av hotellets attraksjoner er toppsuiten på 53 kvm med en dertil hørende takterrasse på 65 kvm. Hotellet har en lekker og stilfull restaurant med plass til 150 gjester og den velsmakende maten kan nytes sammen med den flotte utsikten mot Aspevågen. I tilknytning til restauranten finnes en bar som i sommermånedene tilbyr utendørs servering på bryggekanten. Dette er et kurs- og konferansehotell med 1.000 kvm til disposisjon, fordelt på 7 møterom av ulik størrelse og det mest moderne AV-utstyr som finnes på markedet. Vi tilbyr det
seneste innen lyd og lys.
<BR><BR>Møtested Akvariet
Vår storstue, Akvariet, på hele 280 m2 er helt fri for sjenerende søyler og har en takhøyde på 2,7 m. Dagslys slippes inn fra hele 3 sider komplettert med friskluftanlegg skaper optimale lys- og luft forhold for alle typer møter og arrangement. Salen rommer inntil 300 personer. Salen egner seg perfekt til konferanser fra 150 personer og oppover, banketter, skipsdåp og mottakelser, i tillegg til kurs og møter av alle slag.
<BR><BR>Aktiviteter
Variasjon i programmet er viktig! Havsafari, skiaktiviteter, fuglespotting, byvandring - vårt område har alle muligheter! Geirangerfjorden står på UNESCOs verdensarvliste, fugleøya Runde med 500.000 "beboere", Fjellstua 418 trappetrinn fra sentrum, Akvariet på Tueneset 1 km lenger vest, Sunnmørsalpene eller Jugendbyen Ålesund? Vi hjelper deg gjerne med å utvide opplevelsen.
<BR><BR>Verd å vite
Kom med bil, båt eller fly. Direkterute fra de største byene i Norge og fra København og London! Ålesund lufthavn ligger bare 20 flybussminutter unna hotellet. Kommer du med bil er de 120 km på E136 fra Åndalsnes til Ålesund et skue i seg selv. <BR><BR>
AV-utstyr
Moderne PA-anlegg, projektor i alle møterom. Forskjellig lys og dekoralternativ til banketter, kick-offs og spesielle mottakelser. Gratis tilgang til internett for alle konferansegjester.
<BR><BR>Quality Meetings
Hovedtanken bak Quality Break og Quality Meetings, er "Alt inkludert!". Med dette menes at man får en topp konferansepakke ved å bestille denne på Quality Hotel Waterfront. Kaffe, soft-is, popkorn, lunsj, frukt, kake osv, kort sagt alt det som du trenger er inkludert! Kanskje kan vi også hjelpe deg til å gjøre ditt møte til en enda større suksess? Kapasiteten for konferanser er stor, og bruken fleksibel. Ta kontakt med vår Quality Meeting Advisor, så forteller vi gjerne hva vi kan hjelpe deg med!

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund