Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Parken Kulturhus

© Parken Kulturhus
22/04/2020
Scene/sal er konstruert for å med forholdsvis enkle håndgrep å kunne optimalisere den akustisk for teater/konserter/opera eller andre akustiske løsninger.

Salen er bygget som et forholdsvis kort og bredt amfi, noe som sikrer at publikum skal være sikret en god opplevelse uavhengig av plassering i salen. Opplevelsen er òg avhengig av hvor komfortabelt man sitter, det er derfor montert romslige stoler med ekstra beinplass.

For messer, konferanser, folkemøter eller lignende kan kulturhuset stille med teknisk personell med meget solid erfaring innen de fleste arbeidsområder. Scenen på Parken Kulturhus er bygget med variabel klanglengde for best mulig å kunne ta hånd om ethvert arrangement. En kan fjerne alle tekstiler i scenerommet og legge et hardt akustisk tilpasset tak i scenetårnet som gir et lukket traktformet scenerom med god lydspredning og lang klangtid for de rent akustiske produksjoner, eller gjøre forestillinger med vanlige scenetekstiler for en stemningsfull produksjon med fin lyssetting. Om man bruker akustisk tak i scenen, er ikke overlys tilgjengelig da disse blir hengende over taket.

Se mer: Sted i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund