Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Opplev påsken på Sunnmøre!

© Terje Rakke/Nordic Life/Destinasjon Ålesund & Sunnmøre
© Terje Rakke
© Atlanterhavsparken
© Barnas Lekeland
© Jugendstilsenteret

Åpningstider

april 14, 2014 - april 16, 2014

Mandag, Tirsdag, Onsdag: 09.00-16.00

22/04/2020

Åpningstider i påsken for Turistinformasjonen på Skateflukaia:
Mandag-onsdag 9:00-16:00.

Skal du på ski i sunnmørske fjell - eller kanskje en vandretur? Det finnes mange opplevelser både inne og ute i påsken - våren er her!


Barnas Lekeland - nordvestlandets første og største lekeland holder åpent hver dag i påskeferien! Et unikt innendørs aktivitetshus og lekelandkonsept for barn mellom 0-12 år. Kafe med deilige kalde og varme retter og forfriskninger for små og store!

Atlanterhavsparken: Har åpent hver dag i påsken! Her er åpne kontaktbasseng hvor du kan delta i foringen av fiskene. I aktivitetsbassengene kan du ta og føle på spennende marine organismer, og du kan fiske krabber med klesklype og reker som agn.

Hakallegarden: Legg turen til den flotte Hakallestranda, bli betre kjent med dei firbeinte, ta ein matbit i den koselege kafèen, kjøpe brukskunst og silkemjuke alpakkaprodukt, og vandre i kunstgalleriet som blir til i fjøsen kvar sommar når dyra får beite ute.

Jugendstilsenteret : Senteret har faste og skiftende utstillinger over tre etasjer. Her kan en se bredden i norsk jugendstil / art nouveau i alt fra reklame til smykkekunst, i tillegg til flere multimedieforestillinger.

Vandring & fjelltur : Vil du ut og strekke på beina i den friske vårlufta, kan kanskje noen av disse turene kunne friste. Klikk deg inn på linken til våre sider om fjellturer & vandring!

Eller er du ute etter litt annen påskestemning? Da kan du vere med på "skattejakt og påskeeggjakt på Runde", eller Påskefest med Lurivar i Aasentunet.


Vi har også en god oversikt over andre som holder åpent, enten du er ute etter god mat eller aktiviteter.
Les mer her!Ha en fin påske!

Se mer: Generelle kategorier i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund