Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Nybøen Feriesenter

© Nybøen Feriesenter
© Nybøen Feriesenter
© Nybøen Feriesenter
© Nybø Feriesenter
© Nybøen Feriesenter
© Nybøen Feriesenter
©

Priser

  • Båt m. motor + bensin/gaz
    NOK 150,00
  • Leilighet
    NOK 0,00
  • Leilighet
    NOK 0,00
10/11/2020

Fullt utstyrte feriehus/småhus ved sjøkanten. Naturskjønt. Panoramautsikt til fjell, fjord og hav. Fint for sykkelturer på den flate øya, sykler til leie. Mange turstier til bl.a. Harøyburet 156 m.o.h. Kajakkutleige i nærheten.

Beliggenhet: Myklebust, Harøy. Tett ved Myklebust småbåthamn. Ca 300 m fra ferje til Brattvåg/Dryna og hurtigbåt til Ålesund. Ca 150 m fra dagligvareforretning med bensinsalg. Ca 7 km til kommunesenteret Steinshamn og ca 9 km til Finnøy med ferje til Aukra/ Molde eller til Sandøy/ Ona.

Aktiviteter: Fisking er svært attraktivt , med gode fiskeplasser i området rundt. I tillegg til fiske med handsnøre etter torsk, hyse, sei eller makrell kan det også vere mulighet å bruke enkle garn til fangst av flyndre eller teiner til krabbefiske. Sykkelturer er populert på den relativt flate Harøya.
Fotturer er det også godt tilrettelagt for med fleire opparbeidde og merka turstier. Fjelltur til Harøyburet (156 m) gir på klare dager gi utsikt til fjell og hav mellom Breisundet og Vevang.

Se mer: Overnatting i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Harøy