Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Moloveien — opplevelser og shopping!

Moloveien
© Terje Rakke
© Alfred Lüpke
© Teaterfabrikken
© Trankokeriet Antikk
22/04/2020
"I vår mest fargerike og eldste gate ligger et skattkammer av unike opplevelser. Her finner du en unik blanding av historie, kunsthåndverk , antikkbutikk, teaterfabrikk og musikk- og kulturopplevelser. Molovegen er Ålesunds Tusenårssted og har trehusbebyggelse som overlevde den store brannen i 1904".

Her finner du blant annet Trankokeriet Antikk, en butikk i en verneverdig sjøbod, og som er en av landets vakreste og mest særpregete! I tillegg til antikviteter og brukthandel, kan du nyte en av byens beste utsikter sammen med dagens avis og en kopp espresso og et stykke kake i et unikt miljø! Langåpent il 19.00 hver torsdag!

Ingrids Glassverksted er et kunstgalleri der du kan kjøpe flotte produkter som Ingrid har laget. Kom og se henne arbeide, og beundre de flotte arbeidene. Man kan også bestille personlige gaver, eller leie lokalet til ulike arrangement med eller uten mat.

Fiskerimuseet i Ålesund holder også til her, i et av de få gjenværende husene etter bybrannen. På Fiskerimuseet finner du historien om utviklingen av fiskeriene og foredlingsarbeidet på land. Fra det første "napp" rett utenfor stuedøren hjemme til dagens høyteknologiske fiskefartøy, med hjemmeadresse Ålesund og Sunnmøre, og arbeidsfelt på alle verdens hav.

Teaterfabrikken er en opplevelse man bør få med seg om man er i Ålesund. Her kan du oppleve alt fra konserter, revy/humor, stand-up, eller leie til eget arrangement. Se egen kalender her for program!

I samme gate finner du også flere overnattingsmuligheter på et av byens hoteller, se oversikt her!


Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund