Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Geiranger & Norge i et nøtteskall ® — En smak av verdensarv!

© Per Eide

Åpningstider

mars 23, 2009 - april 06, 2009

22/04/2020
Reisen kan startes med tog fra Oslo til Åndalsnes og inkluderer en av Norges vakreste og villeste jernbanestrekninger, Raumabanen. Langs ruten passerer du den stupbratte Trollveggen og Kyllingbru, den mest fotograferte broen i Norge.

Fra Åndalsnes går turen videre med buss til "Jugendbyen" Ålesund hvor du får mulighet til å beundre den karakteristiske Jugendstilarkitekturen. Så tar Hurtigruten deg innover den trolske Geirangerfjorden. På veien kan du nyte utsikten til de berømte fossene "De Syv Søstre", "Friaren" og "Brudesløret". Tilbake i Ålesund går turen med Hurtigruten nedover Vestlandskysten til Bergen.

I Bergen kan du oppleve verdensarvstedet Bryggen. Her kan du vandre gjennom historien helt fra middelalderen og til nåtid. Den populære turen Norge i et nøtteskall® tar deg med fra Bergen til Oslo. De stupbratte hårnålssvingene i Stalheimskleiva, et behagelig fjordcruise på Nærøyfjorden, en spektakulær tur med Flåmsbana og Bergensbana er noen av attraksjonene du får oppleve på veien til Oslo.

For mer informasjon og bestilling besøk www.fjordtours.no

Se mer: Generelle kategorier i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund /