Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Bro

© BRO
© BRO Ålesund

Åpningstider

jan. 01, 2021 - des. 31, 2021

14/04/2021

Oppe på Bro Bar & Bistro - Lunsj, småretter, kaffe, cocktail og kultur
På Bro bar & bistro finner du gode sofaer og stoler, og en avslappet atmosfære. Etter kl. 17.00 transformeres stedet til en cocktailbar med nye og spennende cocktails fra våre dyktige bartendere. Oppe på Bro kan du sitte å jobbe fra morgenen av, delta i store og små events i løpet av dagen, og gjerne bli sittende utover i de små timer med noe godt i glasset.

Enkel frokostbuffet serveres fra klokken 07:30 til 11:00 tirsdag til fredag
Lunsj serveres fra kl. 11.00 og bistromeny fra kl. 16.30 tirsdag til lørdag.


Nede på Bro - Restauranten
Nede på Bro finner du restauranten hvor vi inviterer deg på en reise gjennom sunnmørsk kystgastronomi. I restauranten finner du en levende meny med sesongvarer fra vestlandet. En fantastisk utsikt mot Brosundet sammen med de ansattes innsikt i mat og drikke gir vi deg en unik totalopplevelse. Restauranten er åpen tirsdag til lørdag, kl. 18.00 – 22.00


Ute på Bro - Uteserveringen
Vi er stolte av vår magiske uteplass, en oase midt i Brosundet. Her kan du nyte livet i både solskinn og regnvær, vi tilpasser området etter forholdene. I utebaren får du god drikke, lunsj og småretter.

Lån våre møterom - Møte, kurs & konferanse
Vi har 2 møterom: Rommet oppe på Bro passer for 2 til 10 (maksimalt 12) personer, og chambre nede hvor det er plass til 30 med bord og 40 i kino-oppsett. Begge rommene er utstyrt med skjerm. På dagtid koster det ikke noe å låne våre møterom, dere betaler kun for det dere spiser og drikker. Ta kontakt for reservasjon.

Se mer: Servering i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund