Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

Atlanterhavsparken — Kurs & Konferanse

© Atlanterhavsparken
© Atlanterhavsparken
© Ålesund Havnevesen/Atlanterhavsparken
© Ove Paulsen/Atlanterhavsparken
© Atlanterhavsparken
© André Pedersen
© Atlanterhavsparken
© Atlanterhavsparken
© Atlanterhavsparken
© Atlanterhavsparken
15/12/2020

Norges første marine vitensenter blir i Ålesund – Norges fiskerihovedstad

Et marint vitensenter med levende fisk, vann og en beliggenhet nesten midt i matfatet vil bidra til å øke kunnskapen for folk flest. Det er så mye vi ikke vet om havet, og kunnskap vil bli stadig viktigere i framtiden. Norge er en av verdens viktigste sjømatnasjoner og råder over havområder som er seks ganger større enn landområdene.

Atlanterhavsparken tar nå et stort steg framover mot å bli Norges marine utstillingsvindu – følg med!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kurs & Konferanse

Hos Atlanterhavsparken får du en annerledes konferanseopplevelse. Flotte akvarier og spennende dyreliv gir en interessant og flott ramme for arrangementet. Fantastisk beliggenhet med flotte utearealer gir inspirasjon og et godt utgangspunkt for en konferanse.

Vi har møterom med de fleste fasiliteter for grupper inntil 40 personer. Ta kontakt med arrangementansvarlig for mer informasjon.


Kveldsarrangement
- eller en mer uformell "get together"

Atlanterhavsparken leier ut for de store begivenhetene! Mellom september og mai er Atlanterhavsparken med sin idylliske beliggenhet og vakre natur, den perfekte ramme for kveldsarrangement og andre spesielle begivenheter som foregår på kveldstid. En opplevelse som garantert vil bli husket av dine gjester.
Utenom vår egen åpningstid får du nemlig akvariet for deg selv. En opplevelse for livet!Atlanterhavsparken er utleier, men arrangerer ikke selskaper selv. Men vi hjelper gjerne til med gode anbefalinger av våre samarbeidspartnere. Atlanterhavsparken leier kun ut til godkjente selskap - eller cateringleverandører som kan gjennomføre ditt arrangement.

Vi leier ut i perioden september - mai, (lavsesong).


Generell informasjon

Atlanterhavsparken er et av de mest særpregede og største saltvannsakvariene i Europa, og åpnet i 2014 Europas største selanlegg. I 2015 og 2013 ble akvariet kåret til "Nordens Beste Akvarium" av www.barnsemester.se. Akvariet er bygget inn i den mektige kystnaturen på Tueneset vest for Ålesund, og i de store landskapstankene vises livet i havet langs norskekysten i Atlanterhavet og de dype norske fjordene.

Nytt for 2015 er Selbukta. Europas største anlegg for sel. I et 6000 kvm stort uteområde kan publikum se lokale selarter leve i pakt med naturen. Et eget undervannsobservatorium gjør det mulig å observere selen under vann, i sitt rette element. Hver dag kl. 15.00 fores selene til stor fornøyelse for publikum. En egen vannlekepark og en gigantisk blekksprutskulptur er noen av de andre aktivitetene som barna fryder seg over. Ekte opplevelser i ekte omgivelser er det en får på Atlanterhavsparken.


Se mer: Servering i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund