Gode historier fra Møre og Romsdal.
Ta deg tid, opplev mer.

Favoritter Søk

3 dagers guidet opplevelsestur

• Hjørundfjord - Geirangerfjord - Valldal - Tafjord, • Ålesund - Hjørundfjord - Ulsteinvik - Runde - Flø
© fjordcruise.net
© Håvard Myklebust
© Håvard Myklebust
© Håvard Myklebust
© Kristin Stoylen
© Kristin Stoylen

Åpningstider

april 01, 2021 - okt. 31, 2021

Priser

  • Pakke pris
    NOK 9900,00
15/12/2020

Dag 1
Turen starter fra Ålesund sentrum mandager og fredager kl 10. Vi setter kursen inn den vakre Hjørundfjorden. På utvalgte steder reduserer vi hastigheten for å gjøre det lettere å fotografere. Etter ilandstigning blir det servert lunch før turen går videre på sykkel. Vårt rutevalg vil avhenge av sesong og værforhold. Sykkeletappen blir på lite trafikkert veg og kan maksimalt bli 25 km lang.

Etter sykkeletappen går vi igjen ombord i charterbåten som tar oss gjennom vakre fjordlandskap frem til hotellet der vi skal overnatte.
Avhengig av sesong og værforhold vil vi enten oppleve indre fjordstrøk med Geirangerfjord, Valldal og Tafjord eller opplevelser på kysten. Ulsteinvik, Runde og Flø er mest aktuelle reisemål.

Dag 2
Vi tar hensyn til sesong, værforhold, og deltakernes ønsker og forutsetninger når vi fyller denne dagen med opplevelser. Fjellturer? Rafting? Padling? Sykling? Mulighetene er mange.

Dag3
På dag 3 spiser vi en bedre frokost, før vi setter kursen mot Ålesund, der vi planlegger å ankomme tidsnok for de som skal rekke fly på ettermiddagen. For de som fortsatt har tid tar vi nå turen opp trappene til Fjellstua, besøker Rundskue og ser oss rundt på byfjellet Aksla. Alt etter hva som passer best, går vi enten nå tilbake til byen, eller bestiller minibuss direkte til flyplassen.

Utfyllende informasjon finner du på våre hjemmesider Fjordcruise.net

Se mer: Aktiviteter i Møre og Romsdal

Møre & Romsdal / Ålesund / Ålesund