Destinasjoner
Årstider
Aktiviteter
Attraksjoner
Isac-Elliot-RaumaRock-Konkurranse.jpg

Konkurranse:

Møt Isac Elliot under RaumaRock 2017

Tekst: Ingrid Kvande og Maja Håbet
Del: 

Isac Elliot har fylt Oslo Spektrum og vunnet MTV Europa Music Awards (EMA) for beste Finske artist. RaumaRock-klare Elliot får ungpikene til å hyle, og han elsker å opptre foran et stort publikum.

Isac Elliot kommer til Norge under RaumaRock 2017, og fem heldige vinnere har nå mulighet til å vinne to "Meet and greet" billetter for et møte med popstjernen på Åndalsnes. Vinnerne får mulighet til å møte Elliot lørdag 5. august, ca. klokken 12.30. Informasjon om møtested og andre praktiske opplysninger gis til vinnerne av konkurransen. 


 For å delta i konkurransen må du ha gyldig billett til Ung RaumaRock, et weekend pass eller dagspass på lørdag. Skriv en kommentar i konkurranse-innlegget vårt på Facebook, og fortell gjerne hvilken venn du ønsker å møte Isac Elliot sammen med. Delta her! Send deretter et bilde av billetten din direkte til RaumaRock (offisiell side) i innboksen på Facebook.


Konkurransen avsluttes 1. august. RaumaRock annonserer vinnerne på Facebook, Instagram og Snapchat onsdag 2. august. Så husk å følge med, og lykke til!

_DSC4516.jpg

Får ungpikene til å hyle

Isac Elliot har både fylt Oslo Spektrum og vunnet MTV Europa Music Award (EMA) for beste Finske artist. Raumarock-klare Elliot får ungpikene til å hyle, og han elsker å opptre foran et stort publikum! 


Elliot, som fyller 17 år i desember, er allerede en veletablert popstjerne, og han utvikler seg stadig. I mai i år kom han med singelen «She», og en uke etter lansering var den streamet ca. 1 million ganger! Den blir én av godbitene publikum får med seg under Raumarock.

Stort talent

Det finske stortalentet ble oppdaget av Bjørn Ulveus og Benny Andersson fra ABBA, og han fikk det store gjennombruddet tidlig i 2013, da han kom med singelen og kjempehiten «New Way Home». Da var han bare 13 år gammel.

Isac-Elliot-til-RaumaRock.jpg

Jesper Jenset varmet opp

Da Isac Elliot hadde konsert i Oslo Spektrum i februar i fjor, var det moldegutt og tidligere Idol-deltager Jesper Jenset som varmet opp publikum. Nå er den finske popstjernen klar for Raumarock, og lørdag den 5. august går han på scenen. 


- Vi er glade for å ha booket Nordens desidert største popikon til årets festival, sier festivalsjef Dag Inge Landbakk.

Se flere opplevelser

Ung RaumaRock

Elliot er en del av «Ung RaumaRock» som er konsertdelen av RaumaRock Akademiet lørdag formiddag. - Vi selger egne billetter til Ung RaumaRock/Isac Elliot konserten, og dagspass lørdag gjelder også som billett, opplyser Landbakk.

Isac-Elliot-0977-retouched-Version2_28for-web-only_29.jpg

Program med 75% rock

Ellers kan også årets Raumarock by på noe for enhver - både for de som hadde sin storhetstid på 80-tallet og før, og for de yngre generasjoner. Målet er at det skal være ca. 75% rock, og resten noe for alle. 


- Vi har en pangåpning med Di Derre på Nesaksla, som jeg gleder meg til. Og så må jeg nevne Danko Jones. Dette er min femte festival, og Danko Jones var her også for fem år siden. Da var det kjåkfullt her, og det var en konsertopplevelse av de sjeldne, sier Landbakk. Trioen fra Canada er kjent for å levere forrykende konseropplevelser. Danko Jones entrer scenen fredag 4. august.

Del: